Henk en Marianne toerend door Nederland 2026

25 mei 2026 - 's-Graveland, Nederland

Inmiddels zijn we weer even thuis. We zijn naar Dedemsvaart geweest en hebben op een camping gestaan waar we al vaker hadden gestaan. De eigenaar heeft daar speciale ezels, met dreadlocks. We kregen weer een leuk plekje, gelukkig wel gereserveerd. De eigenaar vertelde dat de camping geheel vol geboekt was met Pinksteren. Maikel en Monique hadden eigenlijk geen tijd voor een verjaardagsfeestje. Zeker Monique is altijd druk, druk, druk. Maar uiteindelijk waren ze op de verjaardag van Maikel wel thuis hebben we een gezellige verjaardag gevierd. Daarna zijn we weer vertrokken uit Dedemsvaart want we hadden nog een familie etentje in het vooruitzicht. Een keer per jaar komen Ruud, Gerda, Wilma René en Henk en ik bij elkaar om het leven te vieren als kinderen van een samengestelde familie. Omdat het op korte termijn werd besloten was het moeilijk om een camping te vinden die nog plek had. Gelukkig was er in Renswoude een campingeigenaar die zei:” Ik heb nog wel een plekje vrij “. Dus wij naar Renswoude waar we een leuke kleine camping aantroffen en ook leuk hebben gestaan. Inmiddels was het weer aanzienlijk beter geworden en konden we ook lekker buiten zitten. Het etentje was zeer geslaagd en Ruud en Gerda zijn na afloop nog even mee gegaan naar de camping. Deze camping was echt afgeladen vol, iedere keer zei de eigenaar dat er nog wel iemand bij kon staan. We gaan zeker nog een keer terug als het niet zo druk is. Op eerste pinksterdag zijn we weer naar huis gereden waar we zagen dat onze planten zeer goed waren verzorgd en het goed deden ondanks het warme weer, met dank aan onze buurvrouw Esther.
Nu even een paar dagen thuis, morgen gaat de camper naar een speciaal poetsbedrijf om een soort waxbehandeling  te krijgen. Volgend weekend gaan we weer op pad.

1. Ruud:
    28 mei 2026
    Het was super gezellig en onder het genot van bier en wijn hebben heerlijk gegeten. Op naar de volgende keer in de omgeving van Almelo.
  2. Marianne Zeeman:
    28 mei 2026